Elintarvike- ja päivittäistavarabrändit suomalaissta edelleen vastuullisimpia - Elovena listauksen ykkösenä ensimmäistä kertaa

Elintarvike- ja päivittäistavarabrändit suomalaissta edelleen vastuullisimpia - Elovena listauksen ykkösenä ensimmäistä kertaa

开云体育账户登录可持续品牌指数2022- selvityksen mukaan Suomen vastuullisin brändi on Elovena。Vastuullisuuslistauksessa pärjäsivät elintarvike- ja päivittäistavarabrändien lisäksi vapaa-aikaan ja matkustamisen liittyvät brändit。Valio piti listauksen ensimmäistä paikkaa kahdeksan vuotta ja sijoittui tänä vuonna toiseksi。Myös S-ryhmä, Fiskars ja VR löytyvät vuoden 2022 listauksen kärkisijoilta。

Kuluttajien mielikuvia yritysten vastuullisudesta tarkastelevassa可持开云体育账户登录续品牌指数-selvityksessä在tänä vuonna menestyneet elintarvike- ja päivittäistavarabrändien lisäksi vapaa-aikaan ja matkustamiseen liittyvät brändit。Indeksi perustuu kyselytutkimukseen, jossa 9100 suomalaistakuluttajaa关于到达suomalaistakuluttajaa suurinta tuotemerkkiä。Tuotemerkkejä arvioidaan 17 maailmanlaajuisen kestävän kehityksen tavoitten perusteella。

vision kauratuotebrändi Elovena nousi ensimmäistä kertaa vastuullisimman brändin ykköseksi。Elovena在pärjännyt selvityksessä hyvin jo aiempina vuosina。Suomessa kuluttajat arvostavat valinnoissaan yhä enemmän kotimaista tututantoa ja paikallisia raaka-aineita。Elovenan viestintä, uddet tuotelanseeraukset ja laajentuva kaurapohjainen tuotevalikoima kohtaavat kuluttajien arvojen kanssa。

“Olemme rakentaneet kokonaisen tehtaan valmistaaksemme uusia vastuullisia tuotteita, jotka kannustavat ihmisiä omalle terveydelle ja ympäristölle hyvää tekevään kasvipohjaiseen syömiseen”。Näin vastuullisutta on saatu entistäkin tiiviimmin tekemisemme ytimeen eikä se jää vain oheistoiminnaksi。Menestys mielikuvia mittaavassa可开云体育账户登录持续品牌指数-listauksessa kertoo, että ihmisillä on valtavat odotukset Elovena-brändin vastuullisutta kohtaan。Tämä inspiroi ja kirittää meitä tekemään sunniteltuja vastuullisustekojamme kahta lujemmin”,kertoo Raision vastuullisuusjohtaja纱丽Koivulehto-Makitalo。

vastuullisustekoja odotetaan läpi toimialojen

Kahdeksan vuotta ykkössijaa pitänyt Valio sijoittui vuoden 2022 listauksessa toiseksi。S-ryhmän aiempi menestys piti edelleen jse sijoittui kolmanneksi。11. Fiskars onnisti nousemaan näyttävästi。sijalta neljänneksi, kun taas VR sijoittui viidenneksi。

“Elintarvike- ja päivittäistavarabrändien lisäksi listauksessa pärjäsivät vapaa-aikaan ja matkustamiseen liittyvät brändit。Pitkittynyt流行病对muttanut kulutuskäyttäytymistä kokonaisvaltaisesti ja ympäristöön liittyvä vastuullisuus korostuu kuluttajien valinnoissa läpi toimialojen。Ruoan valmistiseen, sisustamiseen ja rakentamiseen liittyvät harrastukset sekä kotimaan matkailu vilkastuivat Suomessa流行病aikana。Tämä voi osttain selittää myös näiden brändien nousua tämän vuoden vastuullisuuslistauksessa ", pohtii埃里克Heden。

Jo aiempien可开云体育账户登录持续品牌指数-自我系统perusteella suomalaisen myönteinen suhtautumn inen yritsystem vastuullisuusviestintään on laskusuunnassa。Viestinnän sijaan suomalaiset haluavat nähdä yrityksiltä konkreettisia vastuullisustekoja。Ilmastonmuutokseen ja ympäristöön liittyvät kysymykset kininnostavat suomalaisia, mutta myös sosiaalinen vastuullisuus on suomalaisille yhä tärkeämpää。开云体育账户登录可持续品牌指数- self - vityksen aikana oli havaittavissa, että suomalaiset olivat huolissaan mahdollisen sodan vaikutuksista jo enen ukrainen puhkeamista。yritsystem reagoimimen kriisiin voi näkyä selvityksen tuloksissa seuraavina vosi。

前十名-可持续品牌开云体育账户登录指数2022 (sijoitus 2021)

1.Elovena (2)

2.Valio (1)

3.S-Ryhma (13)

4.Fiskars (11)

5.虚拟现实(6)

6.Kotimaista (4)

7.Myllyn段落(7)

8.这条(8)

9.棱镜(3)

10.K-Market (15)

Alakohtaiset voittajat -可开云体育账户登录持续品牌指数2022

Elovena - Ruoka

S-Ryhmä - Päivittäistavarat

Fiskars - Harrastukset ja vapaa-aika

VR - Kuljetus ja likkuminen

Prisma - Ruokakaupat

Yliopiston Apteekki - Apteekit

保利-再见

Partioaitta - Vaatekauppa

Finlayson - Sisustus- ja huonekalut, brändi

Sokos Hotels - hotelit

Lumene - Kauneus ja kosmetiikka

S-Pankki - Pankit

Marimekko - Muotibrändi

Pentik - Sisustus- ja huonekalut, kaupat

瀑布瀑布- Sähkö ja lämmitys

Posti - Kuljetus ja logistics

芬兰航空- Lentoyhtiöt

内斯特-波妥因

沃尔沃-汽车

Pohjola - Vakuutukset ja eläkkeet

诺基亚- Kodinkoneet ja kuluttajaelektroniikka, brändi

花床。- Verkkokauppa

Elisa - Teleoperaattori

Kotipizza - Ravintolat ja kahvilat

Gigantti - Kodinkonetarvikkeet ja elektroniikka, kaupat

Aurinkomatkat - Matkailu ja旅游

Lisatietoja:

埃里克·埃尔文森·赫德曼
秘鲁,可持续品牌指数开云体育账户登录
erik.heden@sb-insight.com
+46 (0) 70 865 1397
www.hn-jinyi.com

Haastattelupyynnot:

开云体育账户登录可持续品牌指数

开云体育账户登录可持续品牌指数-对欧洲饮食的自我评价:vastuullisuteen keskittyvä bränditutkimus, joka on totetettu Suomessa vuosittain jo vuodesta 2013。Vuoden 2022 tutkimuksen 9100 suomalaista kuluttajaa haastateltiin ajalla jouluku 2021 - helmikuu 2023。Kaiken kaikkiaan 214 kuluttajabrändiä arviotitin sen perusteella, miten niden nähdään toimivan 17 globalin kestävän kehityksen tavoitten puitteissa。

Baidu
map