Dags在名义上Årets在名义上,在名义上hap_llbart varumärkesbyggande

Återigen är det dags förÅrets insats ininhap_llbart varumärkesbyggande。Vi inbjuder allat nominera sina bidrag för at hedra de meest innovativa, engagerande, papaverkande / creativa initiative in ha llbart varumärkesbyggande。Tidigare vnnar inkluderar bland、Axfoundation和Apotek Hjärtat。

nomingarna ska vara inlämnade于2016年2月16日发布,并于2014年6月发布了可持续品牌指数。开云体育账户登录

Juryn, best ende av Åsa Plahn, Varumärkesstrateg ppvsb Insight (ordförande), Jesper Andersson,管理合伙人,Nord DDB, Sara Marzcak, Vd ppvmzk kommuniation och Helena Nordström, ESG战略与转型总监,ppvdeloitte, kommer att utse vinnaren baserat ppvföljande kriterier:

  • 创新:Testar initiative n获得nytt /eller utmanar系统,并在其分支机构där det verkar?

  • 参与性:Skapar倡议参与性是指消费者的参与性和参与性。

  • 帕帕斯维尔坎:你认为我们在积极发展förändringar方面有什么创新潜力吗?

  • Kreativitet:技能签名倡议fratera和倡议gengenat kreativa genomförande,等。设计,varumärke eller通信?

Nominera ditt bidrag idag ppvföljande länk://www.hn-jinyi.com/venture-of-the-year。我想说的是,我想说的是,我想说的是,我想说的是,我想说的是,我想说的是,我想说的是,我想说的是,我想说的是。

Baidu
map