Årets Insats 2023 gastar直到瀑布x蛋糕-改变的载体

Årets Insats 2023 gastar直到瀑布x蛋糕-改变的载体

Om Årets Insats inom hap_llbart varumärkesbyggande:

所有的陪审团成员都有自己的想法,他们都有自己的想法。Vinnande bidrag anses skapa en posiv p verkan för människor, samhälle eller miljö och kan ses som et föredöme och inspiration för andra aktörer p marknaden。Priset är en del av可开云体育账户登录持续品牌指数™i Sverige - Europas största oberoende varumärkesstudie fokuserad ppvhavelbarhet。

Vinnare 2023:

Vattenfall vinner för sitt ambitiösa initiative - att tillsammans med svenska el-fordonstillverkaren Cake - utforska och fokusera ppvnästa steg i den koldi氧化-neutrala utvecklingen, nämligen tillverkningsprocessen。De gör det öppet och bjuder in hela världen att följa förloppet。这是我的项目哈尔

Juryns motivering:

“透明的创新är ledorden i denna insats,一些vänder人们的观点基因组sätta ljus人们的观点vatats和största CO2-utmaningar。”En värdig vinnare一些有fatat_imponerande基因组学llatn_utanför Sveriges gränser -医学潜力的生物燃料工业和生物燃料生产技术。project jeket är lika nydanande的一些有效的可视化,där mottagaren基因组开源技术,kanfölja框架的bakslag是现实的。I stället för att nöja sig med en elektrifierad fordonsflotta, tar Vattenfall och Cake steget längre med det första riktiga fossilfria fordonet även I production。Juryn ser从情感上说följa rökutvecklingen在glaskuben -谁的堡垒被重新命名为“变革的载体”。

Bedomning

Bidragen har bedömts utfr n fyra grundläggande kriterier som创新engagemanggenomslagskraftkreativ hojd。我在tankar - om potential - well skalbarhet - ho - möjligheten的研究中发现了一种新的方法,即在tankar - om - potential - well skalbarhet - ho - ho - kunskap。

Ovriga决赛:

2.sk nettrafiken - Företag komplett

3.Spotify - 72

陪审团

2023年,陪审团授予av följande专家在branschen som dagligen arbetar med ha barhet, varumärke och/eller通讯:

  • Åsa plann(主席),SB Insight高级品牌策略师

  • Jesper Andersson, NORD DDB管理合伙人

  • Sara Marczak, MZK通信公司创始人兼首席执行官

  • Helena Nordström,德勤ESG战略与转型总监

Vinnaren av Årets inats avslöjades 2016年12月1日,在《2023年可持续品牌指数》中排名第一。开云体育账户登录

图片来源:Vattenfall & Cake


开云体育账户登录可持续品牌指数är Europas största oberoende varumärkesstudie om havellbarhet。学生有genomförts rligen轿车2011。在2023年12月至2023年2月期间,研究人员在 16-75个间歇期的29000名瑞典人身上进行了一项具有代表性的风险研究。总共418个varumärken在36个分支机构bedömts utifratn小时内,在全球17个分支机构中,有一个分支机构提供服务。

新闻资料:Laura Toivanen, laura.toivanen@sb-insight.com
Övriga fratgor: Erik Elvingsson hed n, Grun开云体育账户登录dare, Sustainable Brand Index,电话:0708651397;erik.heden@sb-insight.com

www.hn-jinyi.com

Baidu
map