Neste voittaa Vuoden Hanke 2023 -kilpailun kestävän brändäyksen ja viestinnän allalla

Neste voittaa Vuoden Hanke 2023 -kilpailun kestävän brändäyksen ja viestinnän allalla

Neste, uusiutuvan lentopolttoaineen, uusiutudieselin sekä polymeeri- ja kemikaaliteolisutuvien raaka- aineratkaisujentuottaja, voittaaaloitteellaan“CO2友好驾驶”Vuoden Hanke -kilpailun kestävän brändäyksen ja viestinnän allalla。Kilpailu on osa可开云体育账户登录持续品牌Indexiä Suomessa。

Nesteen kampanja”二氧化碳友好型驾驶“渥太华已经看到了5万uuden kuljettajan kouluttamisen ilmastoystävällisempään ajotapaan, mikä ei tällä hetkellä kuulu suomalaiseen ajo-opetukseen。Kampanjan tavoitteena on uuden sukupolven kuljettajien kautta vähentää liikenteestä aiheutuvia päästöjä。Kampanjalla on mahdollisuus tehdä suuri vaikutus: kohdistamalla kampanjan ajokorttiaan vasta hankkiville nuorille, tulee ilmastoystävällisestä ajotavasta elinikäinen tapa。

Kampanja toteutettiin yhteistyössä kahden kohderyhmässä hyvin tunnetun vaikuttajan kanssa, jotka valittiin kilpailemaan keskenään siitä, kuka pystyy ajajan ilmastoystävällisimmin opittuaan konkreettisia vinkkejä ilmastoystävällisempään ajotapaan。Säästettyjen päästöjen tulosta verrattiin esimerkiksi arkikustannuksissa sekä lentomatkojen päästöissä。Käytetyt parameterit olivat täten kohderyhmälle helposti hahmotettavissa。Sisältöä, kuten videoita ja haastatteluja, levitettiin the hokkaasti vaikuttaja-alustojen ja ansaitun median kautta。

Tuomariston perustelut

Vuoden Hanke -kilpailun tuomaristo kinnitti erityistä huomiota neljään eri kriteeriin: aloitteen ainutlaatuisuteen, luvuuteen, vaikutukseen sekä kestävyyteen, jotka kaikki Nesteen aloite täyttää erinomaisesti。tuomiston mukaan aloitteella on todellinen mahdollisuus muuttaa tulevisuuden ajotapa ilmastoystävällisempään ja siten mahdollisuus luoda elinikäisiä pysyviä vaikutuksia。Konsepti on myös valmis käytettäväksi ja mahdollista monistaa laajempaan käyttöön。

Suomalaiseen tuomarisoon kuuluivat tänä vuonna Marketing芬兰toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki, Milttonin viestintäkonsultti Matti Pousi sekä väitöskirjatutkija Margareta Salonen Jyväskylän yliopistosta。

Muut kaksi parasta kilpailevaa aloitetta olivat:

  • Ilmastolaskuri - Kotipizza

  • 无价值的东西

Voittaja esiteltin 21。可持续品牌指数2023芬开云体育账户登录兰-lanseeraustilaisuudessa。

LisÄtietoa & kysymykset:

埃里克·埃尔文森·赫德曼
+46 708 651 397
erik.heden@sb-insight.com

Baidu
map